Shiseido
Vital Perfection Liftdefine radiance face mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 190 kr

759 kr 949 kr

Du sparar 190 kr

759 kr 949 kr

Variant : 10 g
Beskrivning

Shiseido introducerar LiftDefine Radiance Face Mask – en innovativ, uppstramande ansiktsmask som reducerar rynkor och mörka fläckar. Ansiktets olika områden kräver olika typer av vård vilket Shiseido tagit tillvara på i denna tvådelade ansiktsmask, där varje dels egenskaper är inriktad på delen av ansiktet där den ska tillämpas. Mask 1 jobbar emot rynkor och mörka fläckar vilket ger en jämn hud och ett föryngrat utseende, medan mask 2 synbart lyfter hudens konturer för en spänstigare och stramare käklinje. Efter endast en användning uppnår du en märkbar skillnad i spänst och en hud full av lyster.

Appliceras efter din rengöring men innan din ansiktskräm. Låt ligga i 10 minuter och massera sedan in den överflödig produkt in i huden. Använd 2 gånger i veckan.

Upptäck mer som Vital Perfection Liftdefine radiance face mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.