Sisley
Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 246 kr

983 kr 1229 kr

Du sparar 246 kr

983 kr 1229 kr

Variant : 60 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En mycket uppfriskande krämgelmask som ger rent välbefinnande till uttorkad, trist och tråkig hud. Express Flower Gel har en hög koncentration av fuktgivande och fuktbindande ingredienser såsom extrakt av lilja och iris, samt vårdande ekologiskt sesamextrakt som har ett högt innehåll av F-vitamin.

Masken bidrar till att reducera synliga tecken på trötthet och stress, återfukta och strama upp huden, få den att kännas fastare, utslätad och med förnyad lyster. Perfekt att använda innan du ska på fest, eller andra tillfällen där du behöver se extra utvilat och fräsch ut.

  • Expressbehandling

  • Uppfriskande

  • Återfuktar & stramar upp

  • Ger lyster

Innehåll: 60 ml

Användning

Använd 2-3 gånger i veckan, applicera på torr och rengjord hud inklusive runt ögonkonturerna. Låt verka i 3 minuter, svep sedan bort överskottsprodukt med rengöringsduk. Du behöver inte skölja huden efteråt.

Upptäck mer som Express Flower Gel, Hydrating and Toning Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.