Spascriptions
Glacier Water Retinol Collagen & Hyaluronic Acid Gel Masks

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
129 kr
129 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Ett set med 3 masker, perfekt för mogen hy som önskar mindre rynkor, mer återfuktning och en strålande lyster! 

  • Burk 1: Glacier Water Mask hjälper till att minska rynkor och samtidigt skapa känslan av en friskare hud.
  • Burk 2: Glacier Water + Retinol Mask är formulerad med retinol för att hjälpa till minimera rynkor, återställa pH-balans och återfukta huden.
  • Burk 3: Glacier Water + Hyaluronic Acid Mask innehåller hyaluronsyra som har utmärkta vattenhållningsförmågor för att hålla huden återfuktad genom hela dagen och minska synlig torrhet. Regelbunden användning i din hudvårdsrutin hjälper till att öka hudens elasticitet och fasthet, minska fina linjer och rynkor och bekämpa tecken på hudåldrande. 

Användning

Rengör och torka ansiktet ordentligt. Använd den medföljande borsten och sprid masken jämnt över ansiktet, undvik ögon och läppar. Låt verka i 10-15 minuter för bästa resultat. Se till att tvätta bort alla återstående rester omedelbart efter behandlingen. Använd 2-3 gånger i veckan. Avstå från att använda om du har känslig hud.

Upptäck mer som Glacier Water Retinol Collagen & Hyaluronic Acid Gel Masks

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.