Swiss Clinic
Face Dry Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 78 kr

311 kr 389 kr

Du sparar 78 kr

311 kr 389 kr

Variant :
Beskrivning

Face Dry Mask är en torr sheet mask som kan användas tre gånger. Masken har en patenterad vattenfri teknologi och innehåller hela 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i hela åtta timmar efter behandlingen.

Behandla 15 minuter om dagen i tre dagar för att reducera rynkor och fina linjer, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton. Endast 15 minuters behandling och ansiktet behöver inte sköljas av efteråt.

Vad gör Face Dry Mask så banbrytande och magisk?
  • Glow och lyster i huden på bara 15 minuter.

  • Hela 87% aktiva ingredienser som absorberas djupt in i huden.

  • Efter behandling med Face Dry Mask ska man inte skölja av ansiktet. De aktiva ingredienserna verkar i åtta timmar efter behandlingen, vanliga masker cirka 45 min. Det är elva gånger längre.

  • En Face Dry Mask kan användas tre gånger.

  • Masken sitter stadigt på ansiktet och möjliggör för dig att fortsätta med din skönhetsrutin medan den arbetar.

Innehåll: 1 sheet mask

Så fungerar Dry Mask

Dry Mask-teknologin har en innovativ metod för att distribuera aktiva ingredienser till huden, kallad Wearable Skincare Technology (WST) och som innebär att ingredienserna är inbäddade i textil. Tack vare biomimetiska lipidkomponenter anpassar sig WST smidigt till hudens konturer. Vid kontakt med huden börjar materialet omgående frigöra de aktiva ingredienserna och överföra dem, och vektorerna penetrerar successivt hudens olika lager. Dry Mask anpassar sig till olika hudtyper och är därför effektiv för både normal, känslig och torr hud.

Vanliga ansiktsmasker kan ofta kladda och medföra ett visst obehag vid användandet. Face Dry Mask är en torr mask, enkel att ta på och ta av, helt utan kladd och obehag. Behandlingen är enkel, snabb och lyxigt behaglig. Traditionella ansiktsmasker kräver att du sköljer av ansiktet med vatten efteråt vilket har en uttorkande effekt. Face Dry Mask ska man inte skölja av vilket gör att huden lämnas återfuktad och jämn, som en primer, i perfekt skick efter varje behandling, vilket gör den lika bra som morgonrutin som en kvällsrutin. Synlig effekt redan efter 15 minuters användning och effektiv och verksam i hela åtta timmar.

Användning

Varje behandlingstillfälle tar 15 minuter. För bästa effekt ska man använda masken tre dagar i rad. Face Dry Mask är perfekt även för enstaka tillfällen då du vill ha en omedelbar glow och lyster i huden.

  1. Rengör ansiktet innan behandling. För snabb och effektiv rengöring kan du med fördel använda Micellar Cleansing Gel (som du kan använda utan att behöva skölja med vatten efteråt).

  2. Med den aktiva ljusrosa sidan mot huden, börja med övre delen av masken genom att trä öppningarna över öronen. Trä sedan öppningarna på maskens nedre del över öronen. Korrigera masken så att den ligger bekvämt med hålen över ögon, näsa och mun.

  3. Massera varsamt med händerna över masken för att starta frigörelsen av de aktiva ingredienserna. Upprepa detta tre till fyra gånger.

  4. Slappna av och låt masken sitta på i ca 15 minuter. Dra av masken försiktigt. Skölj inte av ansiktet.

  5. Vik ihop masken med den aktiva sidan inåt, lägg ned i påsen och förslut den noga. Förvara den rumstempererat och undvik att exponera den för ljus och värme.

Upptäck mer som Face Dry Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product