Talika
Végétal Gold Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Talika Végétal Gold Mask

Talika Végétal Gold Mask är en krämig ansiktsmask som ger lyster till din hud samt lämnar den mjuk och sammetslen. Den har en behaglig konsistens som ger dig en känsla av välbefinnande. Denna mask hjälper till att återfukta, ge lyster, ge näring samt släta ut huden.

Nyckelingredienserna i Talika Végétal Gold Mask är Gingko Biloba som är växtrikets "guld" och en kraftfull antioxidant som har anti-age-egenskaper, hästkastanj som stimulerar mikrocirkulationen, kamomill som är en antioxidant som återfuktar, slätar ut och mjukgör, röd vinranka ökar mikrocirkulationen och reducerar synbarheten av mörka ringar samt svulland och extrakt av blåklint som mjukgör och verkar uppfriskande.

  • Passar alla hudtyper.
  • Ger lyster, mjukgör & återfuktar.
  • Dermatologiskt testad.
  • Ingredienser med upp till 95% naturligt ursprung.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera ett tunt, jämnt lager över hela ansiktet på rengjord, torr hud. Låt verka i 10-15 minuter och skölj sedan av med vatten. Använd 1-2 gånger i veckan.

Upptäck mer som Végétal Gold Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.