Loelle
Green Avocado Oil

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas
149 kr
149 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

 

Loelle Avocado Oil är en mellanfet, kallpressad och ekologisk avokadoolja. Oljan agerar fuktbindande i huden och är näringsrik på antioxidanter. Innehåller A-, C-, D-, E-vitamin och betakaroten. Passar bra till torr och känslig hy samt behandling av solskadad hud. Avokadooljan har effekt på kollagenproduktionen i huden och en viss antiinflammatorisk effekt. Loelle Avocado Oil går även bra att använda i håret. Oljan kapslar in fukt i håret och ger det lyster. Användning av avokadooljan kan mildra besvär vid torr hårbotten. Kan dessutom användas mot torra läppar samt mot spruckna nagelband. Avokadooljan utvinns från avokadons fruktkött. Det är från den oljan får sin härliga gröna färg och jordiga doft. 

Användning

Tryck eller massera in ett par droppar av avokadooljan på rengjord hud. Använd gärna ansiktsvatten under, oljan hjälper till att binda fukten i huden. Oljan fungerar även bra i håret.

Upptäck mer som Green Avocado Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.