Loelle
Oil Family

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

Beskrivning

Fyra av Loelles mest populära oljor i “travel size”. Lyxiga flaskor av glas med pipett som gör det enkelt att ta fram önskad mängd olja. Ekologiska och kallpressade oljor av absolut högsta kvalitét. Hudvårdsrutin för oljorna finns med i produktförpackningen. Oljorna kan användas var och en för sig, eller tillsammans som en komplett hudvårdsrutin. Den smidiga storleken gör också att de är perfekt att ha med på resa eller i träningsväskan.

Innehåll:

  • Arganolja 5 ml ekologiskt certifierad, gjord av kvinnokooperativ i Marocko.
  • Jojobaolja 5 ml, ekologiskt certifierad, vann pris för ”Bästa kroppsolja” i Platinum Awards 2018.
  • Nyponrosfröolja 5 ml, ekologiskt certifierad, används som ett lyxigt serum.
  • Mandeloja 5 ml, ekologiskt certifierad.

Användning

Så här gör du en hudvårdsrutin med Loelle Oil Family: Använd Loelles mandelolja med en bomullstuss för att avlägsna smink eller smuts från huden. Tillsätt nyponrosfröolja som ett serum. Avsluta med jojobaolja eller arganolja beroende på din hudtyp, för att skydda huden mot fria radikaler. Arganolja passar för alla hudtyper, och är extra bra för mogen hud. Jojobaolja rekommenderas för dig som har känslig hy. 

Upptäck mer som Oil Family

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.