Medik8
Daily Refresh Balancing Toner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
295 kr
295 kr
Variant : 150 ml
Passar ihop med
Medik8
200 ml
Beskrivning

Mycket milt ansiktsvatten utan alkohol som återfuktar och PH-balanserar. Medik8 Daily Refresh Balancing Toner är antiinflammatorisk, antibakteriell samt por-sammandragande. Den innehåller allantoin, ett extrakt som används som ett ämne för att skyddar huden. Förstärker också cellförnyelsen för en len och jämn hud. Med dess naturliga glycerin, en fuktgivare som drar till sig fukt från luften, absorberar den in i huden så att huden blir behagligt återfuktad. Betaglukan ger omedelbar mildrande effekt för inflammerad hud och skyddar mot skadlig UV-strålning genom att stärka hudens naturliga försvarsmekanismer. Passar alla hudtyper. 

Efter rengöring morgon och/eller kväll: applicera en liten mängd Daily Refresh Balancing Toner på en ren bomullsrondell och torka jämnt över hela ansiktet, halsen och dekolletaget.

Upptäck mer som Daily Refresh Balancing Toner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.