Q+A
Grapefruit Cleansing Balm

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

25%
Nyhet

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

Variant : 125 ml
Beskrivning

Grapefruit Cleansing Balm från Q+A är en 100 % naturlig oljebaserad ansiktsrengöring med grapefrukt som skonsamt och effektivt tar bort dagens makeup. De naturliga oljorna smälter sminket och drar ut den från huden så att smink, överflödig olja och andra orenheter lätt kan tvättas bort.

För dubbelrengöringsrutinen rekommenderas att använda Grapefruit Cleansing Balm efterföljt av en vattenbaserad rengöring för en optimal ren känsla; Peppermint Daily Cleanser eller Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser.

Nyckelingredienser
Grapefruit
Denna saftiga frukt är naturligt rik på C-vitamin och full av antioxidanter och är älskad för sina rensande egenskaper och avstressande arom. Grapefrukt främjar sund hud och ger en frisk hudton.

Cocoa Butter
Kakaosmör är en mjukgörande ingrediens som återfuktar, ger näring och verkar lugnande på torr hud. Den är rik på fettsyror och antioxidanten vitamin E.

Natural Squalane
Naturligt squalan är utvunnet från oliver och är därför helt vegetabiliskt. Kroppen producerar naturligt Squalan men produktionen avtar över tid vid uttorkning och ålder. Den har otroliga återfuktande och skyddande egenskaper. Eftersom kroppen själv producerar ämnet känner huden igen det olivbaserade squalanet och kan lätt absorbera det och få en fuktboost.

Grapefruit Cleansing Balm passar alla hudtyper.
100% naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Hur?
Applicera och massera försiktigt på torr hud i 30 sekunder. Torka av med en varm, fuktig trasa.

Artikelnummer: 102287
Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Squalane, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocao) Seed Butter, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Tocopherol, Limonene.

Upptäck mer som Grapefruit Cleansing Balm

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.