Elizabeth Arden
Prevage Anti-aging Daily Serum 2.0

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1675 kr
Nyhet
1675 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum 2.0 är nästa generation av Elizabeth Ardens populära # 1 anti-aging serum, nu med en uppgraderad formula som gör PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum bättre än någonsin. Den aktiva ingrediensen Idebenone som är vetenskapligt bevisat den mest verksamma antioxidanten, får nu sällskap av 10 nya förstärkande hudvårdsingredienser som reducerar tecken på åldrande i form av fina linjer och rynkor, skyddar mot miljöskador och ger dig din hud ett föryngrat utseende.

 

PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum 2.0 ger genom klinisk bevisning 100% förbättrad lyster, en jämnare hudton, och ett allmänt bättre utseende på din hud. Ett anti aging serum som omedelbart sätts i arbete samtidigt som det jobbar långsiktigt för att korrigera, skydda och förbättra utseendet på huden.

Upptäck mer som Prevage Anti-aging Daily Serum 2.0

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.