Filorga
Global-Repair Serum

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 219 kr

876 kr 1095 kr

Du sparar 219 kr

876 kr 1095 kr

Variant : 30 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Närande och multiverkande anti-aging serum för mogen och livlös hud. Anti-aging serum med en grundformula inspirerad av tekniker inom skönhetsmedecin med intensivt återuppbyggande egenskaper och föryngrande effekter på huden. Berikad med aktiva ingredienser som retinol och glykogen motverkar Global Repair markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, och trött hud. Ger huden en sammetslen yta och passar alla hudtyper.

  • Närande och mjukgörande effekt
  • Ger fastare hud och mer definierade ansiktsdrag
  • Jämnar ut rynkor och lystergivande

En formula där tre närande ingredienser tillsammans verkar för att huden ska återfå sin smidighet och vitalitet. Intensiv anti-age effekt: 50 meso-ingredienser + 4 cellulära boosters som verkar tillsammans på alla hudens tecken på åldrande: rynkor, fasthet, slappa ansiktsdrag, och livlös hud. Glykogen stimulerar fibro blasterna för en fastare hud. Retinol ökar cellförnyelsen och verkar på rynkor.
Använd varje morgon och kväll på hela ansiktet och halsen. Morgon: applicera ett tunt lager under cremen. Kväll: blanda serumet med Global-Repair Cream i handen och applicera sedan ett tjockt lager som en mask och låt verka under natten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt