Medik8
C-Tetra+ Intense Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
965 kr
965 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Medik8 C-Tetra+ Intense Serum är ett effektivt C-vitaminserum som ger antioxidativ effekt under hela dagen, utan att irritera huden. Skyddar huden från fria radikaler, verkar uppljusande och återfuktande, samtidigt som den stimulerar syntesen av nytt kollagen och elastin och reducerar synligheten av pigmentfläckar. Den innehåller C-Vitamin (14 %), ett fettlösligt tetrahexyldekylaskorbat som kan tränga in djupt i hudens skyddande lipidbarriär för att stimulera kollagenproduktionen, ge antioxidativt skydd mot fria radikaler och göra huden ljusare och klarare. Den innehåller även passionfruktsolja, känd för sin höga halt av näringsrika fettsyror och skyddande antioxidanter. Oljan är rik på vitaminer och näringsämnen, framför allt E-vitamin som skyddar huden från skador orsakade av fria radikaler. Näringsrik linolsyra (omega-6) och passionsfruktolja kan återställa hudens naturliga lipidbarriär och minska torr hud. Den innehåller också rött ginsengextrakt, som kan hämma tyrosinas och blockerar pigmenteringsprocessen för en ljusare, jämnare hudton. Den främjar kollagensyntesen och skyddar mot solrelaterat åldrande. Perfekt för alla från 35 år och uppåt.

Efter rengöring på morgonen: applicera 4 droppar direkt på huden och arbeta in jämnt över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Det går även att applicera dropparna på fingertopparna och massera in serumet i huden. Låt sjunka in i huden innan du applicerar din vanliga fuktgivare från Medik8.

Upptäck mer som C-Tetra+ Intense Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.