Medik8
Liquid Peptides

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Medik8 Liquid Peptides, ett serum som innehåller 30% peptidblandning​ för en riktigt antiageing-boost! Produkten är för alla som önskar ett alternativ till vitamin A. Den stimulerar produktionen av kollagen och elastin för en mjukare hud​ samt innehåller hyaluronsyra för återfuktning.

Aktiva ämnen:

Hyaluronsyrabooster-komplex - Ett komlpex med sojaextrakt, saskatoonbär och biosackaridgummi som jobbar på tre sätt med kraften av hyaluronsyra.

Multivikt-hyaluronsyra - Humektant som kan bära upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Penetrerar djupt ner i stratum.

Vitamin B5 (pantenol) - Hudens fukthållande förmåga förbättras och hudregenerering stimuleras. Även antiinflammatorisk och har en anti-klådaeffekt. 

 

Använd efter rengöring på morgonen och kvällen. Massera in i ansikte, på hals och decolletage. Låt absorbera innan applicering av creme.

Upptäck mer som Liquid Peptides

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.