Medik8
Retinol Eye TR

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
645 kr
645 kr
Variant : 7 ml
Beskrivning

Medik8 Retinol Eye TR är ett avancerat nattserum för ögonpartiet. Den ökar kollagenproduktionen och linjer reduceras, kollagenproduktionen stimuleras samtidigt som den gör huden fastare och har lyftande effekt. Den ökar halten av hyaluronsyra och ger smidigare hud. Ger bättre stabilitet och minskar den irritation som förekommer i samband med vanliga retinolprodukter, vilket säkerställer effektiv upptagning i huden och motverkar ålderstecken. Passar alla hudtyper och åldrar. 

Applicering av Retinol ska påbörjas gradvis. Använd två gånger per vecka under de första två veckorna, varannan natt under de efterföljande två veckorna och därefter varje natt. Efter rengöring på kvällen: applicera en spatel direkt under och runt ögonen. Det går även att applicera en droppe på fingret och sedan massera in serumet i huden. Om så önskas, applicera valfri Medik8 Eye Solution efter Retinol Eye TR. Bygg upp hudens tolerans för retinol genom att applicera var tredje dag under minst två veckor. Konsultera läkare innan du börjar använda en retinolprodukt om du är gravid, ammar, genomgår peelingbehandlingar eller tar receptbelagt läkemedel för akne.

Upptäck mer som Retinol Eye TR

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.