Q+A
Vitamin C Brightening Serum

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

25%
Nyhet

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Vitamin C Brightening Serum från Q+A är ett återfuktande hybridserum med C-vitamin som är rikt på antioxidanter. Serumet har en helt unik formel med krämkonsistens i en lufttät pumpflaska som säkerställer att C-vitaminet håller sig stabilt och effektivt. Serumet absorberas snabbt in i huden samtidigt som det tillför huden rikligt med fukt på samma gång.

C-vitaminet är inkapslat i vulkanisk jord som skapare en barriär runt vitaminet vilket stabiliserar och skyddar det mot att bli flyktigt eller utsättas för yttre påverkan vid applicering. C-vitamin arbetar i harmoni med hyaluronsyra och squalan för att återfukta och föryngra huden samtidigt som den är supereffektiv mot glåmig och åldrande hud från första droppen.

Nyckelingredienser
Vitamin C
Med en hög nivå av antioxidanter föryngrar Vitamin C huden medan den reducerar fina linjer och ger ökat UV-skydd. Q+A använder sig av en innovativ inkapslingsmetod för att hålla c-vitaminet stabilt och effektivt så huden kan ta åt sig alla fördelar.

Berry Derived Oils
Oljor deriverade från bär har naturligt höga nivåer av antioxidanter och är rik på vitaminer. Serumet innehåller oljor från jordgubbar, hallon och lingon för att bara nämna några!

Hyaluronic Acid
Låt inte ordet 'syra' skrämma dig! Hyaluronsyra är en unik ingrediens som verkar föryngrande, återfuktande och främjar sund hy. En viktig ingrediens i kampen mot fina linjer.

Vitamin C Brightening Serum passar fet, stressad, torr, normal och kombinationshy.
98,6% Naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Hur?
Applicera på ren hud före eller istället för fuktkräm morgon och kväll.

Artikelnummer: 102289
Ingredienser

Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid.

Upptäck mer som Vitamin C Brightening Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.