Q+A
Zinc PCA Facial Serum

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

25%
Nyhet

Du sparar 35 kr

104 kr 139 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Zinc PCA Facial Serum från Q+A är ett ansiktsserum med en unik blandning av zink PCA, reishi- & shiitakesvamp. Dessa ingredienser är till för att minska porer och orenheter utan att verka uttorkande på huden.

Nyckelingredienser
Zink PCA
Zink PCA är en ingrediens som är perfekt för de med fet hy. Denna saltbaserade förening hjälper till att kontrollera och balansera oljenivån i huden samtidigt som den minskar porerna och verkar lugnande på röd hud.

Reishi and Shiitake Mushrooms
Reishi- & Shiitakesvamp är inte bara bra för kosthållningen utan även ett fantastiskt tillägg till hudvårdsrutinen med sina föryngrande egenskaper.

Vegetable Collagen
Vegetabilskt kollagen ger fördelar mot åldring genom att verka uppstramande och öka elastisiteten i huden och reducera rynkor. Resultatet blir att huden ser fylligare ut och mer ungdomlig.

Zinc PCA Facial Serum passar för normal, stressad, fet och kombinationshy.
99% Naturliga ingredienser, vegansk, utan alkohol, utan parfym.

Hur?
Applicera ett jämnt lager på ren hud. Används morgon och kväll, eller vid behov.

Artikelnummer: 102280
Ingredienser

Aqua (Water), Propylene Glycol, Lactobacillus/ Ganoderma Lucidum Extract/ Lentinus Edodes Extract Ferment Filtrate, Betaine, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Lactobacillus Ferment, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Biosaccharide Gum-1, Collagen, Glycerin, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Gluconate, Xanthan Gum.

Upptäck mer som Zinc PCA Facial Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.