Clarins
Beauty Flash Facial Stimulator

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 250 g
Passar ihop med
Beskrivning

Rescultpting Beauty Flash Roller är ett spa-inspirerat verktyg för en förnyande och avkopplande ansiktsbehandling hemma. Vid användning främjas lymfdränaget i huden – för ett synligt lyft, mer skulpterande ansiktskonturer och ett ökat glow! Verktyget har en lättanvänd, ergonomisk design och boostar hudens lyster på två sätt: ansiktsrollern reducerar svullnader och återupplivar trött hud på kinder, käkben och runt ögonen. Verktygets kurvade ände, som är Gua Sha-inspirerad, följer ansiktets konturer, stödjer hudens mikrocirkulation och har en detoxande effekt. Huden får genast ökad lyster och ett mer väldefinierat utseende.

• Spa-inspirerat verktyg för ansiktsbehandling hemma

• Lyfter, detoxar och skulpterar huden

• Ger ökad lyster och mer väldefinierade konturer

• Förstärker effekten av din hudvårdsrutin

Artikelnummer: 101789
Dosering & Användning

Använd den kurvade änden tillsammans med din favoritkräm från Clarins, eller med valfri Face Treatment Oil, för en professionell hemmaspaupplevelse som förstärker effekten av efterföljande produkter. Ansiktsrollern kan du använda på ren hud, utan produkter.

Upptäck mer som Beauty Flash Facial Stimulator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.