By Terry
Detoxilyn City Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 183 kr

732 kr 915 kr

Du sparar 183 kr

732 kr 915 kr

Variant : 80 g
Beskrivning

By Terry Detoxilyn City Mask

En spännande överraskning för dina sinnen
By Terry Detoxilyn City Mask är en silkeslen, mousserande lyster-boost för huden, som samtidigt skyddar mot miljörelaterade stressfaktorer. Inom några sekunder efter applicering börjar brusande mikrobubblor "spraka" och bildar ett mjukt skum som syresätter huden samt för bort skadliga toxiner.

Detoxilyn City Mask är berikad med urceller från Rostalpros med ett essentiellt mineralkomplex för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa- och syresättande egenskaper. Formulan innehåller även en koncentrerad anti-föroreningspeptid som fräschar upp, verkar uppklarnande och utjämnande på huden genom att skydda mot förorenande partiklar.

Mikrobubblorna förvandlas till ett ljuvligt krämigt och luftigt skum när de kommer i kontakt med huden. Porerna upplevs mindre och hudens textur känns jämnare och mer raffinerad.

  • Detoxande ansiktsmask - perfekt för en urban livsstil
  • Lystergivande och uppklarnande
  • Skyddar med hög koncentration av antioxidanter
  • Mousse-liknande textur med mikrobubblor

Innehåll: 80 g

Användning

Applicera ett generöst lager två till tre gånger per vecka på fuktig hud, undvik ögonområdet. Lämna masken tills den slutat bubbla och massera in överflödig produkt. Skölj med ljummet vatten och följ upp med Detoxilyn City Essence, Detoxilyn City Serum samt Detoxilyn City Cream.

Om Detoxilyn

Medan stadslivet har sina fördelar kan det också medföra många nackdelar för din hud - huden ser tröttut, får tilltäppta porer, finnar och blemmor. Huden kan också åldras i förtid samt kännas uttorkad och stram.Toxiner, smog, miljöföroreningar, stress på arbetsplatsen, dåliga livsstilsval och för lite sömn; allt kan på sikt ha en negativ påverkan på huden.

Därför har By Terrys forskare undersökt hur toxiner påverkar den unga, friska huden och utvecklat ett my-cket effektivt sätt att bekämpa dem. Med högpresterande formuleringar och lyxiga texturer är By Terrys CELLULAROSE® DETOXILYN hudvårdsrutinl utformad för att förebygga effekterna av toxiner.

Produkterna stimulerar epidermis (överhudens) naturliga försvarsmekanismer för att säkerställa optimal funktion och hälsa. Hemligheten ligger i stamceller från Alpine Rose (Rostalprosen) som är en blomma som växer högt uppe i bergen i Alperna. Alpine Rose hjälper till att upprätthålla egenskaperna hos hudens stamceller och skydda cellerna mot UV-stress. Den skyddar även epidermis genom att neutralisera fria radikaler.

Upptäck mer som Detoxilyn City Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.