Elemis
Peptide4 Plumping Pillow Facial

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
815 kr
815 kr
Variant :
Beskrivning

Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial

Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial är en djupt återfuktande ansiktsmask som verkligen dränker din hud i fukt för en plumpad, smidig känsla. Denna ansiktsmask verkar medan du sover och verkar mot synliga tecken på trött, glåmig hud. Du vaknar upp med en återfuktad, fräsch hud full av lyster!

På natten tenderar din kroppstemperatur att stiga då det är dags för huden att reparera och återhämta sig själv. Som ett resultat av det förlorar huden fukt medan du sover, och denna ansiktsmask hjälper till att behålla hudens fukt så den känns mjuk och återfuktad på morgonen. Det är en lätt somask berikad med Star Arvensis™ samt vildplockad jasmin som återfuktar uttorkad hud, medan Peptide4 balanserar och stödjer hudens barriär för att boosta hudens naturliga processer. Den är också berikad med botaniska extrakt som lövkoja, ylang ylang och apelsin som ger ett lugn till dina sinnen.

  • Passar alla hudtyper.
  • Nattmask.
  • Återfuktar huden ordentligt.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera en ärtas storlek med uppåtgående rörelser, ovanpå din nattkräm. Skölj bort eventuella rester på morgonen.

Upptäck mer som Peptide4 Plumping Pillow Facial

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.