Elemis
Pro-Collagen Marine Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

En lyxig ansiktsmask som verkar för att släta ut och göra huden fast för att reducera synliga ålderstecken. Elemis Pro-Collagen Marine Mask använder sig av en unik och effektiv blandning av algen Padina Pavonica i kombination med Adaptogenic Noni, moringa och arganolja för att stärka huden, boosta elasticitet och spänst för ett fastare och mer ungdomligt utseende.

Innehåll: 50 ml

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Användning

Använd två gånger i veckan. Värm mellan händerna och applicera i rengjort ansikte och på hals. Låt verka i 10 minuter, eller för en mer intensiv behandling; låt verka under natten. Skölj av med varmt vatten.

Key Ingredients
  • Noni - with the ability to increase the body's capacity to adapt to stressful conditions, specifically helping to relax the skin and smooth wrinkles caused by stress and tension.

  • Argan Oil - näringsrik och vårdande olja.

  • Padina Pavonica - Mediterranean algae with proven anti-ageing benefits, moisturizong and boosting firmness and elasticity of the skin.'

Upptäck mer som Pro-Collagen Marine Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.