Estée Lauder
Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face & Neck Creme SPF15

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1055 kr
1055 kr
Variant : Normal/Combination 50 ml
Beskrivning

Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face & Neck Creme SPF15 Normal/Combination

Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face & Neck Creme SPF15 Normal/Combination är en intensivt närande ansiktskräm som hjälper till att ge huden en mer ungdomlig look! Denna ansiktskräm hjälper till att ge huden spänst, fyllighet och lyster.

Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face & Neck Creme innehåller Estée Lauders avancerade tri-peptid-komplex som i invitro-tester visat sig öka kollagennivån i huden med 124% på bara 3 dagar. Ansiktskrämen är berikad med antioxidanter samt SPF 15 för att skydda huden mot kollagenförlust orsakad av miljöfaktorer, samt hjälper huden att bibehålla sin fasthet och elasticitet. Den har även en innovativ IR-Defense-Teknologi som hjälper till att försvara hudens egna fuktbarriär mot skador orsakade av infraröda strålar.

Denna ansiktskräm ger huden näring, återfuktning hela dagen, mjukhet, fyllighet samt lyster. Samtidigt som synbarheten av rynkor och fina linjer reduceras för en smidigare hud.

  • Passar normal till kombinerad hud.
  • Anti-age.
  • Ger lyster & näring.
  • Reducerar synbarheten av fina linjer & rynkor.
  • SPF 15.

Innehåll: 50 ml

Upptäck mer som Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face & Neck Creme SPF15

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.