KOSÉ
Cell Radiance Recovery Day Cream SPF 20

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 40 ml
Beskrivning

Recovery Day Cream SPF 20 är en lyxigt mjuk och regenererande dagkräm som bidrar till en strålande och fräsch hud hela dagen lång. Krämen skyddar även din hud mot skadliga UV-strålar och miljörelaterad stress för att förebygga förtida åldrande, samt får din makeup att sitta bättre på plats under dagen. Den avancerade formulan med olika sojaböna-extrakt hjälper till att främja hudens densitet och elasticitet, och kan efter 4 veckors regelbunden användning visa på en jämnare, slätare och mer tonad hud.

  • Renegererande

  • SPF 20

  • Passar alla hudtyper

  • Lystergivande

  • Skyddar mot miljörelaterad stresspåverkan

Innehåll: 40 ml

Om Soja Repair

I denna serie har man använt sig av sojabönan på olika sätt, en ingrediens som funnits inom den japanska matkulturen i tusentals år, det är faktiskt det land än idag som konsumerar mest sojabönor per capita. Sojabönan är vida känd för sina fördelaktiga hälso- och skönhetsegenskaper och man har här tagit tillvara på dessa och inbringat dem i denna avancerade hudvårdsserie.

Till Soja Repair-serien har Kosé lyckats kapsla in sojabönans skönhetshemligheter i fem essentiella extrakt, kallat Soja Repair Cocktail™, ett kraftfullt elixir erhållet genom speciella renings,- extraktions- och fermenteringsmetoder för att ge bästa möjliga effekt.

Upptäck mer som Cell Radiance Recovery Day Cream SPF 20

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.