Benton
Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
359 kr
359 kr
Variant : 60 ml
Beskrivning

Säg hej då till trötta ögon med Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch. Dessa små ögonlappar i hydrogel är dränkta i ett lyxigt serum med en hög koncentration av aktiva ingredienser som revitaliserar, återfuktar och stärker den tunna huden runt ögonen. Serumet baseras på fermenterat snigelsekret som tillsammans med bigift förebygger uppkomsten av fina linjer och gör huden fastare. Detta lyxiga serum innehåller även guld-, diamant- och pärlpulver samt aktivt kol för att revitalisera och detoxa huden.

Dessa Eye Patches är tillverkade i miljövänlig hydrogel baserat på extrakt av alger och fäster smidigt på huden. Kan även användas på andra delar av ansiktet. Fermenterat snigelsekret stimulerar cellförnyelsen för att förebygga uppkomsten av fina linjer och förbättra hudens textur. Verkar även antiinflammatoriskt och dämpar svullnad och irritation. Bigift verkar anti-aging och återuppbyggande. Denna ingrediens lurar huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området och aktiverar produktionen av kollagen och elastin. Niacinamide klarnar upp mörka ringar och jämnar ut hudtonen. Guld-, diamant- och pärlpulver och aktivt kol revitaliserar och detoxar huden.

Upptäck mer som Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.