Babor
SeaCreation

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 562 kr

2248 kr 2810 kr

Du sparar 562 kr

2248 kr 2810 kr

Variant :
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Beskrivning

THE CREAM 15 ml: Exklusiv hudvård med kraft från havets djup, källan till tidlös skönhet. BABOR-laboratorierna har gjort en djupdykning och tagit fram en trio av intelligenta aktiva ingredienser; den gröna mikroalgen MicroAlgae AP specialisten mot linjer och rynkor kombinerat med det effektiva anti-agingproteinet Glycocéane GP3 och den energigivande BABOR thermophilus. Djuphavets koncentrerade kraft är innesluten i SeaCreation för att ge enastående hudvård och en total anti-age effekt. Använd morgon och kväll efter rengöring. Appliceras med tillhörande applikator, massera in på ansikte, hals och dekolletage.

 

THE SERUM 30 ml: Exklusiv hudvård med kraft från havets djup, källan till tidlös skönhet. BABOR-laboratorierna har gjort en djupdykning och tagit fram en trio av intelligenta aktiva ingredienser; den gröna mikroalgen MicroAlgae AP specialisten mot linjer och rynkor kombinerat med det effektiva anti-agingproteinet Glycocéane GP3 och den energigivande BABOR thermophilus. Djuphavets koncentrerade kraft är innesluten i SeaCreation för att ge enastående hudvård och en total anti-age effekt. Använd morgon och/eller kväll, efter rengöring men innan återfuktande kräm. Applicera på ansikte, hals och dekolletage. För maximalt resultat, följ upp med  SeaCreation THE CREAM eller THE CREAM RICH. VÄRDE: 3905 kr

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.