Hudvård

Hudvård för män

Att ta hand om din hud är A och O, detta gäller både kvinnor som män. Visste du att huden är människans största organ? Då kroppen utsätts för olika påfrestningar är det viktigt att rengöra och återfukta för att finna en välbalans. Hos oss på eleven finner du hudvård för alla.

Här har vi samlat den allra bästa hudvården för ansikte, kropp, händer & fötter samt produkter du kan använda i duschen.

Några hudvårdstips

Se till att tvätta ansiktet morgon och kväll. Under dagen tar huden i ansiktet stryk av yttre påfrestningar som väder och vind. Föroreningar i luften, solens strålar och stillasittande jobb framöver datorskärmen kan få huden att bli irriterad. Använd därför en rengöring anpassad efter din hudtyp. Är du osäker vilken hudtyp du har? Ring vår kundtjänst, där vi har utbildade hudterapeuter som med glädje hjälper dig hitta rätt produkter.

Var noga med att alltid återfukta huden, då det nordiska klimatet kan vara påfrestande med de olika årstiderna. Tänk även på att byta hudvårdsrutin beroende på säsong. Din hud behöver skydd i form av SPF under sommarhalvåret, och återfuktning under vinterhalvåret, då huden lätt kan kännas torr.

Filtrera