Police
To Be

Utgått Fri frakt från 299kr
25%
Variant : Body Shampoo 400 ml
Beskrivning

En härlig kroppsrengöring som kan användas till både kropp och hår. To Be är en ny och mångsidig doft som ger ett stort intryck. En frisk och manlig doft som öppnar med noter av grapefrukt, violblad och svartpeppar. Doften forsätter sedan till hjärtat som består av äppelblom, geranium och mjukt cederträ för att sedan landa i en träig bas av kashmirträ, mörk patchouli och vit ambra.

Innehåll: 400 ml

Artikelnummer: 48758
Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Citric Acid,Linalool,Coumarin,Limonene,Disodium EDTA,Hexyl Cinnamal,Sodium Chloride,Lauramidopropyl Betaine,Sodium Laureth Suflate,Butylphenyl Mehtylpropional,Methylisothiaziolinone,Methylchloroisolthiazolinone

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.