Benton
Aloe BHA Skin Toner

(32 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Du sparar 56 kr

223 kr 279 kr

Variant : 200 ml
Beskrivning

Upplev Benton's Aloe BHA Skin Toner, en av hela K-beauty's mest populära toners. Denna produkt har en mängd fina egenskaper och passar alla hudtyper och hudtillstånd. Den hjälper till att reducera bl.a rodnad, yttorrhet och tilltäpptheter samtidigt som den verkar balanserande på huden.

Istället för att ha vatten som bas innehåller Aloe BHA Skin Toner 80% aloevera-juice och 10% fermenterat snigelsekret. Tillsammans verkar dessa komponenter återfuktande, vårdande och återhämtande för en perfekt balanserad och välmående hud.

  • Passar alla hudtyper

  • Milt exfolierande

  • Texturförbättrande

  • Intensivt fuktgivande

Nyckelingredienser:
  • Aloevera-juice - Mjukgör, återfuktar samt reducerar rodnad & irritation

  • BHA-syra (0.5% salicylsyra) - Verkar milt exfolierande, antiinflammatoriskt och reducerar talgproduktionen

  • Hyaluronsyra - Effektivt fuktbinande

  • Snigelsekret - En sann "mirakelingrediens" och en av de mest kända inom koreansk hudvård. Snigelsekret reducerar inflammation, är antiseptisk, återhämtar en skadad hud och stimulerar cellförnyelsen. Det har en reducerade- och förebyggande effekt i allt ifrån acne, hudpigmentering, förstorade porer, rodnad, eksem, torr hud samt förtida åldrande.

Innehåll: 200 ml

Användning

Efter att ha rengjort ansikte och hals, ta en liten mängd Benton Aloe BHA Toner på en bomullsrondell men helst direkt på händerna för att ta vara på all produkt, och klappa försiktigt in den i huden. Följ upp med essence, serum, ögonkräm och fuktkräm. Denna toner rekommenderas även varmt till män att använda efter rakning för att förebygga irritation och rodnad.

Allmän info om K-beauty Toners

Många upplever toners som åtstramande och uttorkande och att de mer lämpar sig mer för fet/aknebenägen hud. Koreanska toners är annorlunda än de vi är vana vid och fungerar på ett annat sätt. Deras syfte är att återställa hudes ph-värde direkt efter rengöringen och snabbt förse huden med fukt och näring så att den mer effektivt ska kunna absorbera efterföljande hudvård.

Är huden torr och stram kommer den inte lika lätt att ta till sig efterföljande produkter utan de kommer att lägga sig mer på ytan, medan om huden är väl återfuktad så ökar absorbtionsförmågan och dina produkter kan verka på djupet. Koreanska toners är därför intensivt återfuktande, vårdande och inte uttorkande, oftast innehåller de ingen alkohol. Bentons toners är helt alkoholfria.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Pentylene Glycol,1,2-Hexanediol,Portulaca Oleracea Extract,Arginine,Psidium Guajava Fruit Extract,Beta-Glucan,Aqua(Water),Polyglutamic Acid,Aspalathus Linearis Extract,Aloe Barbadensis Leaf Water,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Snail Secretion Filtrate,Pulsatilla Koreana Extract,Salicylic Acid(0.5%),Althaea Rosea Root Extract,Aloe Barbadensis Leaf Extract(200mg),Aloe Barbadensis Leaf Juice(200mg),Usnea Barbata (Lichen).

Upptäck mer som Aloe BHA Skin Toner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt