Hudvård

Kroppsvård

Oavsett årstid är huden i behov av omtanke för att kännas spänstig och se fräsch ut. Med hjälp av hudvårdsprodukter i form av krämer, lotions, serum och peeling kan du ge huden den fukt, näring och vård som passar just din hudtyp. Här hittar du ett stort utbud av kroppsprodukter som kan hjälpa dig att återfukta huden, förebygga synbarheten av ålderstecken, jämna ut hudtonen, reducera synligheten av celluliter, exfoliera eller ge huden en underbar solkysst ton.

Vi har kroppsvårdsprodukter som hjälper till att ge din hud återfuktning och glöd för en mer strålande, ungdomlig look. Missa inte heller vårt breda utbud av ekologiska hudvårdsprodukter för kroppen. Här hittar du bland annat skönhetsmärket som Estelle & Thild, Neal's Yard och Weleda.

Visste du att...

Kroppen består av ca 60 % vatten. Det innebär att den inte enbart behöver återfuktning i forma av vätska innifrån, utan även återfuktning utifrån. Oavsett årstid att det viktigt att förse huden med fukt, med hjälp av återfuktande hudkräm, body butter eller lotion. Extra viktigt är att smörja in kroppen under sommaren när huden utsetts för både sol och bad, eller när huden kan kännas torr och stram under vinterhalvårets kyliga väder.

Filtrera