Hudvård

Anti-Age Kroppsvård

Med tiden minskar hudens elasticitet och spänst, vilket är en naturlig följd av att äldre hud inte kan producera lika mycket kollagen eller binda lika mycket fukt som ung hud. Med hjälp av antiage-produkter för kroppen kan du utöver att ge huden extra mycket fukt och näring hjälpa till att reducera synbarheten hos ålderstecken kring hals, nacke, dekolletage, händer och andra delar av kroppen. Slapp hud, fina linjer och ojämnheter blir slätare samtidigt som de återfuktas på djupet, vilket får huden att kännas fastare, hälsosammare och mer ungdomlig.

När bör man börja använda anti-age kroppsvård?

För att börja förebygga och skydda huden för förtidigt åldrande, är det viktigt att börja i tid. Redan vid 25-års ålder är det bra att börja se över vilka skönhetsprodukter du använder. Arbeta gärna med återfuktning för att hålla huden mjuk och spänstig. Rynkor och fina linjer uppstår lättare när din hud är torr och oelastisk. Tänk på att även skydda din hud mot yttre miljöpåverkan och solens starka strålar. Ett tips är att använda antiage-produkter som innehåller solskyddsfaktor.

När börjar hudens åldrande? ##

Om kring 25-års åldern och uppåt börjar huden generellt sätt att åldra. Du kan då uppleva rynkor och fina linjer som framträder kring ansiktets ögon och mun.

Går det att förhindra åldrandet? ##

Du kan inte förhindra hudens åldrande, du kan däremot fördröja tiden och arbeta med att huden åldras på ett fint sätt. Arbeta med förebyggande och aktiva produkter så har du bättre förutsättningar för en mogen hy med vacker lyster.

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av antiage-produkter som krämer och serum från bland annat SAMPAR, Shiseido, Sensai, Decléor och bareMinerals.