Hudvård

Bad- & Duschcreme

Här nedan kan du se närmare på vårat breda, härliga och fina sortiment utav dusch-, och badprodukter. Kroppen och huden behöver mycket omtanke och kärlek, och hos oss finner du många fina produkter som du kan använda vid dusch eller bad. En bad-, och/eller duschprodukt ska kännas mjuk och ljuvlig vid användning, och vårat utbud utav tvål som fungerar i bad och dusch har vi självklart i flera olika varianter, dofter och underbara konsistenser. Oavsett vilken typ utav duschprodukt som du söker så har vi garanterat någonting för just dig!

Fasta tvålar är ofta väldigt fina att ha på ett handfatet, och också detta kan du också finna här hos oss. Våra fasta handtvålar fungerar givetvis lika bra i duschen om man vill ha det, och de har också väldigt härliga dofter och mjukgörande egenskaper. Vi erbjuder också mindre varianter och storlekar som är perfekt för dig när du är iväg på någon resa, eller kanske vill testa för att se om det är din nya favorit!

Tips gällande bad- & duschcreme

  • Föredrar du att duscha på morgonen? Välj en uppiggande variant så att du vaknar till i duschen och gör dig redo för att ta dig an en ny härlig dag!
  • Duschar du hellre på kvällen? Testa en variant som är lite lugnande så att du redan i duschen kan börja slappna av och göra dig redo för en god natts sömn.
  • Finns din favoritparfym i duschgel så rekommenderar vi du att du testar använda den tillhörande duschgelen tillsammans med din doft, detta kommer att ge ett mycket mer hållbart resultat på din doft.
Filtrera