Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

För känslig hud, ansikte och kropp, med lugnande söta mandel- och havrekärnoljor för att återfukta huden. Vår Skin Wash är berikad med Rhamnosoft, en fermenterad sockerbaserad ingrediens, som skyddar och lugnar torr hud. Bevisat att öka känslan av komfort för gladare hy.
Ge energi till din kropp med en daglig ritual för egenvård. Denna krämiga, mycket fuktgivande Skin Wash är noggrant formulerad med hudvänliga mjuka rengörings ingredienser. Vår Skin Wash har en naturlig allergifri, delikat doft från botaniskt framställda ingredienser. Noggrant utvalt för att minimera irritation. Med naturliga ingredienser av högsta kvalitet och rik på antioxidanter är detta en ren njutning för känslig hud.
Varje produkt i The Beauty of Sensitive Skin ™ -serien har noga valts ut för att ha ett syfte och fungerar vackert tillsammans så att du känner dig redo att ta dig an världen. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Tillverkad i Storbritannien
- Veganskt och cruelty-free
- Dermatologiskt testad och lämplig för spädbarn och alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea, psoriasis, m.fl.
- Naturliga återfuktande ingredienser: Betaine är en naturlig sockerbeta fuktkräm, bevisat att hjälpa huden genom att skydda cellerna från uttorkning. Blandat med sötmandelolja och proteinrik havrekärnolja.
- Havrelipider från havreolja innehåller den högsta naturliga nivån av E -vitamin, bevisat att skydda huden.
- Rhamnosoft®, en fermenterad sockerbaserad ingrediens, som skyddar och lugnar torr hud. Bevisat att öka känslan av komfort för gladare hy.
- Med kristallextrakt av Smithsonite & Rhodochrosite
- 98,3% naturliga ingredienser
Användning:
Applicera på fuktig hud, seden skölj av. En daglig ritual för egenvård.

Artikelnummer: 99753

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.