Kerstin Florian
Organic Ginger

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
539 kr
539 kr
Variant : Bath & Body Oil 100 ml
Beskrivning

Kerstin Florian Ginger Bath & Body Oil

Ginger Bath & Body Oil jobbar med eterisk olja från ingefära, marockansk- och thailändsk koriander som ger ökad energi och stärker sinnena samtidigt som den återfuktar och ger näring till huden. Denna ekologiska kroppsolja går på djupet för att ge en avslappnande effekt på trötta muskler och leder, och ger en stimulerande för hela kroppen.

  • Oljan har en värmande effekt på kroppen genom att cirkulationen ökar

  • Är hälsofrämjande att använda om man har problem med leder och muskler

  • Rengörande och antioxiderande egenskaper bidrar till att skydda huden

Huvudingredienser
  • Ingefära ifrån Indonesien (Zingiber officinale) - Främjande vid trötta muskler, har rengörande egenskaper.

  • Thailändsk ingefära (Plai, Zingiber Cassumunar) - Thailändsk ingefära, en nödvändig ingrediens för att positivt förbättra känslan i leder och muskler. Örten är känd för att förbättra återkommande förkylningsbesvär.

  • Marockansk koriander (Coriandrum Sativum) - Örten härstammar ifrån persiljesläktet och bidrar till en revitalisering av muskler och leder.

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera på ren hud med koncentration på torra områden eller blanda några droppar i din kroppslotion. För ett avslappnande bad, häll i 1 msk olja i kroppstempererat vatten. Bada i 15-20 min.

  • Rekommenderas ej under graviditet.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.