Sisley
Eau de Campagne Bath and Body Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 125 ml
Beskrivning

En parfymerad bad- och kroppsolja som vårdar huden och lämnar den mjuk, smidig och med en behaglig känsla. Med en underbar doft av Sisley Eau de Campagne EdT.

Om doften

Sisley Eau de Campagne är en unik och exklusiv doft för både honom och henne; en frisk vindpust som ger en känsla av elegans och välbefinnande varje dag. Eau de Campagne är som en hyllning till naturens underverk, ett äkta uttryck för dynamik och originalitet, uppfriskande för kropp och själ - hela dagen.

Doftens läckra dynamiska noter är en inbjudan till dig att koppla av och ladda batterierna. Den är fräsch, sprudlande, elegant och full av överraskningar. En lätt och strålande komposition, en äkta ""feel good""-doft! Rik på noter från Basilika, vilda örter och citron. Citrusnoterna ger eftertryck åt den unika doften av löv från gröna tomater och blommiga noter från jasmin, plommon, liljekonvalj och geranium. Eau de Campagne är även lätt träig med aromer från ekmossa, mysk och patchouli.

Innehåll: 125 ml

Upptäck mer som Eau de Campagne Bath and Body Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.