Bioeffect
BIOEFFECT Body Intensive

I lager Fri frakt Redo att skickas
899 kr 899
899 kr 899
Variant :
Beskrivning

BIOEFFECT Body Intensive - likt ett serum som du kan använda över hela kroppen. Berikad med EGF som är en kraftig anti-age ingrediens vilket hjälper till att ge en mjukare, fastare och mer välmående hud. EGF är också ett naturligt förekommande hudprotein som är känt för sin förmåga att stimulera hudens egen förnyelseprocess. Serumet har skapats speciellt för att rikta sig mot olika problemområden, såsom torrhet och ojämn hudton.

  • Fritt från parabener, doftämnen & färgämnen.

Innehåll: 75 ml

Bioeffect

Bioeffect är ett märke som grundar sig på växtbaserade ingredienser som noga kontrolleras och utvecklas hela tiden. De har tio år av forskning inom bioteknik och förflyttar sig där från bioteknik till teknologi inom hudvård. Här finner du plantbaserade tillväxtfaktorer som är naturliga för vår hud. Dess formula är ren och enkel och tillverkas på Island. Kliniskt bevisade resultat med imponerande recensioner!

Användning

Appliceras 2-3 droppar på väl rengjord hud. Masseras in i uppåtgående rörelser över de områden du vill behandla.

Ingredienser

Sodium Hyaluronate,Aqua,Tromethamine,Sodium Chloride,Hydroxyethylcellulose,Sodium Dehydroacetate,Glycerine,Hordeum Vulgare Seed Extract,EGF (Transgenic Barley Sh-Oligopeptide-1)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.