Biotherm
Instant Smoothing & Renewing Body Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Skin Fitness Serum är ett kroppsserum i lätt gel-textur som ger intensivt med fukt och lämnar huden mjuk, slät och med en behagligt fräsch doft. Serumet innehåller hyaluronsyra vilket är otroligt bra på att binda fukt i huden, samt Padina Pavonica-alger som har en uppstramande effekt. Skin Fitness Body Serum går utmärkt att använda över hela kroppen, och är extra bra på ställen som lätt blir torra och skrovliga såsom knän och armbågar.

Skin Fitness är Biotherm's första exklusiva hudvårdsserie framtagen för att stärka fördelarna av din träning, lite som en "post-workout"-boost. Serien är formulerad med en kombination av aktiva ingredienser för att kunna ge den intensiva återfuktning och rengöring din hud behöver när du tränar.

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd en gång dagligen efter dusch, applicera över armar, ben och andra områden som lätt känns glåmiga och/eller skrovliga. Kan appliceras efter rakning. Skin Fitness Body Serum ersätter din vanliga kroppsvård. Använd gärna tillsammans med Skin Fitness Body Cleansing Foam.

Upptäck mer som Instant Smoothing & Renewing Body Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.