Collistar
Sublime Black Precious Scrub-Mask Body

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 450 g
Beskrivning

Sublime Black Precious Scrub-Mask Body från Collistar är en unik och exeptionell produkt som kombinerar de mjukgörande, uppfräschande egenskaperna hos en skrubb, med alla härliga egenskaper hos en uppljusande, regenererande och detoxande mask, för en jämn, strålande, mjuk och välmående hud. Den exklusiva, ultrateknologiska formulan är specialdesignad för att verkar målinriktat på att:

  • Exfoliera, mjukgöra och förnya huden tack vare sockerkristaller vilka hjälper till att avlägsna döda hudceller, stimulera cellförnyelse och lämnar huden supermjuk och jämn.

  • Regenererar, återfuktar och revitaliserar med fuktgivande och skyddande extrakt från svart orkidé, stamceller från gardenia och olja från svart kummin.

Innehåll: 450 g

Användning

Skrubb: Massera på torr hud, fokusera extra på torra/skrovliga områden (armbågar, fötter, knän); skölj av i duschen.
Mask: Massera på torr hud och låt verka i 5-10 minuter innan du sköljer av. För ultimat långsiktigt resultat, använd masken regelbundet 1-2 gånger i veckan. Sublime Black Scrub Mask Body är ideal för alla hudtyper och kan användas året runt, perfekt att använda före:

  • Specialbehandlingar då skrubben gör huden med mottaglig för aktiva ingredienser

  • Innan brun-utan-sol då den garanterar ett jämnare resultat som håller längre

  • Efter brun-utan-sol för att förebygga fläckar och ojämnheter i färgen

Artikelnummer: 68070

Upptäck mer som Sublime Black Precious Scrub-Mask Body

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.