Frank Body
Coconut Coffee Scrub 100g

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
125 kr Rek. pris 129 kr
125 kr Rek. pris 129 kr
Passar ihop med
Frank Body
120 ml
Beskrivning

Semesterskimrande hud? Precis på det här sättet. Jag är en 100 % naturlig och vegansk skrubbkräm som ger dig skimrande hud året runt. Med en blandning av kaffe och essentiella oljor tar jag hand om bristningar, ärr och torrhet så att huden blir silkeslen. Jag innehåller inte mikropärlor. De suger. Åh, och jag doftar sommar.

Rostade och malda Robusta-kaffebönor: Kaffe stimulerar blodcirkulationen, främjar kollagenproduktionen och skrubbar bort torr hud.
Vindruvskärnolja: Den här oljan är full av hudvänliga fettsyror och vitmanin C, D och E som bidrar till att bleka ärr och strama upp huden.
Kokosolja: Antibakteriell och motverkat torrhet, det här är moder naturs svar på torr, flagig hud.
Jojobapärlor: Polerar bort torr hud, brun utan sol och matthet.

Täck hela kroppen med skrubbkräm när huden är våt. Skrubba med cirkelrörelser i några minuter. Fokusera på områden som behöver extra uppmärksamhet: ärr, bristningar, akne eller celluliter. Skölj och beundra resultatet.

Artikelnummer: 84398

Upptäck mer som Coconut Coffee Scrub 100g

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.