Shiseido
Defend

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
509 kr
509 kr
Variant : Deep Cleansing Foam 125 ml
Beskrivning

Shiseido Clarifying Cleansing Foam är en ansiktsrengöring för oljig, fet och acnebenägen hud och som effektivt avlägsnar orenheter i huden. Den hjälper huden att behålla den perfekta fuktbalansen och optimerar hudens egna immunförsvar. Rengöringen ger ett härligt skum som jämt fördelar sig i ansiktet och tar skonsamt bort död hud och oxiderade talgrester i huden vilket resulterar i en strålande, mjuk och klar hy.

Defend Clarifying Cleansing Foam reducerar och skyddar huden från de skadliga effekterna som UV-strålar ger. Den är speciellt anpassad för oljig hy och jobbar för att ge näring och återfuktning samtidigt som den är milt exfolierande. Ansiktsrengöringen ger klarhet till huden och kan reducera uppkomsten av pigmentskiftningar som man kan få i samband med åldrande hud.

  • Skonsam ansiktsrengöring för oljig och acnebenägen hud

  • Reducerar uppkomsten av pigmentfläckar

  • Främjar hudens egna immunförsvar

  • Ger återfuktning och näring till huden

Innehåll: 125 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.