Shiseido
Defend

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 102 kr

407 kr 509 kr

Du sparar 102 kr

407 kr 509 kr

Variant : Deep Cleansing Foam 125 ml
Kampanj

 

Vid köp av valfri hudvårdsprodukt från Shiseido får du just nu en Shiseido Softener Enriched Lotion - perfekt kompletering till din hudvårdsrutin, värde 333 kr. 

Beskrivning

Shiseido Clarifying Cleansing Foam är en ansiktsrengöring för oljig, fet och acnebenägen hud och som effektivt avlägsnar orenheter i huden. Den hjälper huden att behålla den perfekta fuktbalansen och optimerar hudens egna immunförsvar. Rengöringen ger ett härligt skum som jämt fördelar sig i ansiktet och tar skonsamt bort död hud och oxiderade talgrester i huden vilket resulterar i en strålande, mjuk och klar hy.

Defend Clarifying Cleansing Foam reducerar och skyddar huden från de skadliga effekterna som UV-strålar ger. Den är speciellt anpassad för oljig hy och jobbar för att ge näring och återfuktning samtidigt som den är milt exfolierande. Ansiktsrengöringen ger klarhet till huden och kan reducera uppkomsten av pigmentskiftningar som man kan få i samband med åldrande hud.

  • Skonsam ansiktsrengöring för oljig och acnebenägen hud

  • Reducerar uppkomsten av pigmentfläckar

  • Främjar hudens egna immunförsvar

  • Ger återfuktning och näring till huden

Innehåll: 125 ml

Upptäck mer som Defend

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.