ECOCOCO
Tanning Mousse Medium

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Variant : 180 ml
Beskrivning

ECOCOCO Tanning Mousse Medium

ECOCOCO Tanning Mousse Medium är en lättviktig mousse som ger en jämn och fin solkysst hud på bara 2 timmar. Moussen är framtagen för att passa så gott som alla hudtoner går att använda till både ansikte och kropp.

  • Vegansk

Innehåll: 180 ml

Användning

För att få ett felfritt perfekt resultat, förbered huden med att använda ECOCOCO Exfoliating Glove. Applicera ett tunt, jämnt lager av Tanning moussen i cirkulära rörelser och använd gärna ECOCOCO Tanning Mitt.

Färgen kommer utvecklas snabbt och du kan duscha redan efter 2 timmar da? den har utvecklat en lätt och naturlig färg. Du kan också låta den verka i upp till 6-8 timmar för en mörkare nyans. Tvätta händer noggrant efter applicering om du ej använt Tanning Mitt. Tilla?t moussen att torka innan du kla?r pa? dig. Förläng solbrännan med att använda ECOCOCO Tan Extender, samt återfukta regelbundet.

Upptäck mer som Tanning Mousse Medium

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.