James Read
H2O Tan Mist

Ej i lager Fri frakt från 199kr
105 kr
105 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

James Read H2O Tan Mist - En rosenvattenbaserad och viktlös spray som ger dig en perfekt solkysst hud med gradvis mörkare ton från dag till dag i takt med att du använder den, på så sätt är det lätt för dig att kontrollera färgen så att du får en exakt så som du vill ha den.

Misten är helt transparent och har dessutom återfuktande och hudvårdande egenskaper samt ger en uppfriskande känsla, den går alltså utmärkt att använda både innan makeup som primer, och efteråt för att fixera, utan att den fläckar av sig det minsta på dina kläder. När du applicerat produkten så arbetar formulan under 6-8 timmar med att utveckla en gyllene färg, och resultatet sitter sedan i 3-5 dagar.

  • Gradvis brun-utan-sol-mist för både ansikte & kropp.

  • Multifunktionell: ansiktsvatten, brun utan sol & makeupfixering.

  • Rosenvattenbaserat, ger mycket vitaminer och mineraler till huden.

  • Sval och kylande känsla.

  • Färglös, färgar ej av sig.

  • Lättapplicerad samt enkel att ha med sig på resan.

Innehåll: 100 ml

Användning:

Se till så att huden är rengjord och torr innan användning. Håll sprayen ca 15cm från ansiktet och spraya sedan jämt och som ett "Z" över huden. Om du använder den innan makeup, låt produkten torka i någon minut eller två innan du applicerar ditt smink.

Upptäck mer som H2O Tan Mist

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.