Allt du behöver veta om Olaplex No.0

2020-09-15

Torrt och slitet hår? Då är nyheten Olaplex No.O din räddare i nöden! Med den högsta koncentrationen av Olaplex patenterade teknologi reparerar den skadat hår på ett sätt du inte trodde var möjligt. Ren magi i flaska!

artikel-1-olaplex.jpg

Vad är Olaplex No.0?

Man kan se Olaplex No.0 lite som en primer, precis som du har under din foundation för att den ska hålla bättre, eller under en ögonskugga för att den ska sitta hela natten. Samma sak är det med No.0, den förbereder håret för kommande behandlingar. Precis som alla andra Olaplex-produkter så lagar den hårets svavelbindningar och stärker varje hårstrå det så att du får ett vackert och starkt hår. Olaplex No.0 innehåller den högsta koncentrationen av märkets magiska patenterade ingrediens och har fantastiska resultat på alla typer av hår. 

artikel-2-olaplex.jpg

Så använder du Olaplex No.0

Precis som en primer appliceras Olaplex som ett första steg i din hårvårdsrutin. Olaplex No.0 är utformad för att förbereda håret så att det bättre kan ta till sig alla närande ingredienser i Olaplex No.3 Hair Perfector bättre. Tack vare flaskans utformning med en pipett är den enkel att applicera i hårbotten för att sedan kunna kammas ut i längderna. Beroende på hur tjockt hår du har räcker flaskan till 3-6 behandlingar.

1. Applicera Olaplex No.0 i hårbotten på rent, torrt hår.

2. Kamma ut produkten i längderna. Var noggrann och se till att du inte missar något hårstrå.

3. Låt produkten verka i tio minuter.

4. Applicera Olaplex No.3 Hair Perfector utan att skölja ur No.0.

5. Kamma igenom håret ytterligare en gång för att fördela produkten i hela håret.

6. Låt verka i tio minuter

7. Tvätta håret som vanligt med Olaplex No.4 Bond Maintenance Schampoo och No.5 Bond Maintenance Conditioner.

8. Avsluta med att styla håret som vanligt. Olaplex No.6 Bond Smoother och Olaplex No.7 Bonding Oil är perfekta stylingprodukter som ger ditt hår det där lilla extra.

artikel-3-olaplex.jpg

Shoppa här