BJÖRK&BERRIES lanserar Green & Clean Spa

2010-06-08

En energigivande och vitaliserande spa-linje för kropp och sinne. Uppfriskande ekologiska björk- och gurkextrakt ger en ren och friskt grön doft av dagg i lövskog. Vatten från Stanna källa är en viktig del i produkten och bildar tillsammans med 100 % naturlig doft basen till en naturlig doftupplevelse. Produkterna är fria från färgämnen och parabener.

Först ut i serien är Green & Clean Spa Super Vitalizing Sugar Scrub som peelar bort döda hudceller och ger huden en fräsch lyster. Ekologiska björk- och gurkextrakt, rika på vitaminer, mineraler och essentiella oljor, tillsammans med ekologisk odlad rapsolja återfuktar och mjukgör huden. Ekologiskt certifierat sötmandelsmör bevarar hudens elasticitet och gör huden silkeslen.

Green & Clean Spa Super Vitalizing Hand & Body Souffle är en välgörande och näringsrik creme med ekologiska björk- och gurkextrakt, som är rika på vitaminer, mineraler och essentiella oljor. Tillsammans med ekologisk odlad rapsolja som återfuktar och mjukgör huden. Sheasmör skyddar och bevarar hudens elasticitet. Den är välgörande för din hud och dina sinnen och har en frisk doft av ren grönska och svenska björklöv.

Green & Clean Spa Super Vitalizing Body Wash har 100% naturlig doft av ren grönska och svenska björklöv. Ekologiska björk- och gurkextrakt, rika på vitaminer, mineraler och essentiella oljor, tillsammans med ekologiskt odlad rapsolja verkar stärkande på huden. Den rengör milt och skonsamt och har en frisk doft av ren grönska och svenska björklöv.