Elevens Discovery Box — det här får du

2020-08-20

Upptäck nya skönhetsfavoriter. Just nu får du Elevens Discovery Box till ett värde av 812 kr när du handlar valfria produkter för 999 kr, som ger dig chansen att prova nya spännande produkter. Nyfiken på innehållet? Här är alla produkterna som ingår — du kommer inte att bli besviken.

blogg-discovery-box.jpg

Passa på att säkra ditt exemplar av Elevens Discovery Box, det är det perfekta sättet att prova nya spännande produkter och hitta nya favoriter. Men vänta inte för länge, för boxen finns bara i begränsat antal. Shoppa dina skönhetsfavoriter här!

discovery1.jpg

Xlash Xbrow Eyebrow Gel (4 ml) — Get eyebrows on fleek! Den här genomskinliga gelen håller dina ögonbryn på plats hela dagen. Använd ensam eller som ett avslutande steg i din ögonbryns-makeup.

Sigma Beauty The Mini Mat Deluxe Sample — Slarva inte med rengöringen av dina makeupborstar. Den här rengöringsmattan är speciellt framtagen så att du enkelt och smidigt kan rengöra dina borstar på rätt sätt och samtidigt förlänga dess livslängd.

Whamisa Cleansing Oil (25 ml)— Double Cleansing for the win! Denna silkesmjuka oljerengöring tar effektivt bort smuts och makeup samtidigt som den verkar vårdande. Och för att inte tala om doften, underbar! Följ upp med en vattenlöslig rengöring för bästa effekt.

discovery2.jpg

Rituals Namasté Glow Radiance Anti-Aging Day Cream (5 ml) — Get that glow! Med naturliga ingredienser ger denna härliga kräm din hy massor av lyster samtidigt som den minimerar förekomsten av fina linjer, förbättrar hudens elasticitet och verkar skyddande för en vacker och ungdomligare hy.

Rituals Namasté Purify Radiant Glow Cleansing Balm (5 ml) — Underbar balm som börjar som en gel som sedan smälter till olja när du masserar in den i huden, och slutligen förvandlas till en rengöringslotion. Rengör huden på djupet!

Löwengrip Volumizing Lotion (15 ml) — Spar dyrbar tid på morgonen med den här smarta leave-in lotionen som förkortar torktiden. Den är dessutom värmeskyddande och ger håret volym och fyllighet. En riktig dröm för alla med tunt fint och som drömmer om ett fylligare svall.

discovery4.jpg

Uniq one Hair Treatment (9ml) — Den här multiprodukten har länge varit en älskad bästsäljare, och det är inte så konstigt med tanke på att den har hela tio fantastiska egenskaper. Bland annat förebygger den kluvna toppar, vårdar torrt och skadat hår, ger mer volym, reducerar frissighet och mycket mer.

Clarins Supra Volume Mascara (3,5ml) — Här är mascaran för dig som är ute efter volym med stort V! Den ger dina fransar vacker volym och intensiv färg som vid regelbunden användning även kan ge fylligare fransar. 

Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment (7 ml) — Glöm torra och nariga läppar! Detta intensivt återfuktande läppbalsam gör läpparna både mjuka och extra fylliga.

Mac Cosmetics In Extreme Dimension 3D Mascara (4 ml) — Volym, längd och böj samtidigt som dina ögonfransar dessutom vårdas. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, med den här mascaran får du allt. Den exklusiva borsten gör även att en optimal mängd mascara appliceras så att fransarna inte klumpar ihop sig.