Elevens julkalender är äntligen här!

2020-10-07

Nu är den äntligen här — Elevens egna julkalender! 24 lyxiga luckor att räkna ner till jul med. Men vänta inte för länge med att klicka hem ditt exemplar för adventskalendern kommer bara i begränsad upplaga, så det är först till kvarn som gäller!

blog-julkalender-1-2000x1125px (1).jpg

Efter ett års uppehåll är Eleven äntligen tillbaka med sin egen adventskalender! Så nu kan du räkna ner till jul med 24 lyxiga luckor med produkter med allt från hudvård, hårvård, smink och doft. Vi vill inte berätta för mycket om innehållet, för det ska ju vara lite spännande också, eller hur? Men vi kan avslöja att bakom luckorna döljer sig märken som Clarins, Maria Åkerberg, Babor, Xlash, NUXE, Filorga, Löwengrip, Clinique, Estée Lauder och många fler.

Eftersom hållbarhet ör en viktig fråga för oss på Eleven, så är det självklart att även vår julkalender är hållbar. Därför kommer kalendern i form av en necessär som sedan kan använda och ta med på olika resor. Även luckorna, som är i form av en påse, kan återanvändas. De är helt perfekta för att hålla ordning i necessären eller för olika småprylar som du vill sortera.

Kalendern är värd hela 3 411 kronor, men blir din för bara 1 299 kr. Men vänta inte för länge med att klicka hem ditt exemplar, för julkalendern kommer bara i begränsad upplaga, så när den är slut så är den slut… Och det vill du inte riskera, det lovar vi!

Shoppa din julkalender här!

blog-julkalender-2-2000x1125px (1).jpg