Elevens skönhetsexperter: Här är våra favoriter just nu!

2020-04-21

Nyfiken på vilka produkter som Elevens skönhetsexperter på kundservice använder? Spana in deras skönhetsmåsten här!

KS1-NY.jpg

Michelle:

1. Xlash

Jag har använt Xlash i flera år och älskar verkligen resultatet jag fått. Fransarna har blivit fler, tjockare och längre.

2. Clarins SOS Comfort Face Mask

En extremt återfuktande och närande ansiktsmask. Brukar sova med denna och älskar den "smöriga" känslan i ansiktet när jag går och lägger mig. På morgonen är min hud mjuk och len.

3. Peter Thomas Roth 24K Gold Lift & Firm Prism Cream  

Denna ger ett riktigt lyft till en trött hy. Jag applicerar alltid denna under min foundation för att få mer liv och glow i huden.

KS2-NY.jpg

Elina:

1. Ofra Cosmetics All Of The Lights Highlighter

Om man bara kan välja en sminkprodukt för resten av livet väljer jag highlighter. Ofras highlighters ger ansiktet en strålande och vacker lyster.

2. NUXE Huile Prodigieuse

Torrolja som vårdar ansikte, kropp och hår. Jag använder den som sista steg i min hudvårdsrutin på kvällen när min hud behöver lite extra kärlek. 

3. Anastasia Beverly Hills Anastasia Tinted Brow Gel

Jag älskar perfekt definierade ögonbryn. Med Anastasia Tinted Brow Gel man kan uppnå en naturlig eller uttrycksfull look och jag älskar båda. 

KS3_NY.jpg

Karolina:

1. Pixi Glow Tonic

Den här produkten har varit en storfavorit för mig under vintern. Min hud känns återfuktad med ett härligt glow efter användning! 

2. Ole Henriksen Truth Pure Truth Youth Activating Oil

Den här produkten är en ny storfavorit i min hudvårdsrutin! Jag applicerar den på kvällen och vaknar upp med underbart återfuktad hud! 

3. Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20

Lätt att applicera, så den passar bra för dig som inte har så mycket tid på morgonen. Ger lätt täckning och huden ser återfuktad ut med ett fint glow. 

KS-group-picture-nlbu.jpg