Gillar du The Ordinary — då kommer du att älska NIOD

2020-06-05

The Ordinary tog skönhetsvärlden med storm när det lanserades och är fortfarande en riktig bästsäljare. Men vill du ta din hudvård till nästa nivå? Då är NIOD märket du ska spana in!

blogg-niod-main-2000x1125px.jpg

Man kan säga att NIOD är The Ordinarys lite exklusivare storasyster med högre koncentrationer, finare texturer och som jobbar mer långsiktigt med hudhälsa. Många av The Ordinarys produkter innehåller syror och retinoler, vilket ger snabba resultat. Men har du en känsligare hy eller vill jobba mer långsiktigt så kanske det inte är den bästa lösningen för just din hy. Då har NIOD likvärdiga produkter med mildare, men effektiva, ingredienser som är snällare mot din hy, och som faktiskt ger samma resultat över tid och som dessutom håller längre. 

Och för dig som ständigt vill vara uppdaterad med det senaste inom hudvård så släpps alla nya innovationer och nya spännande ingredienser först på NIOD innan de kommer till The Ordinary. 

Osäker på vilka produkter från NIOD du ska börja med? Här guidar vi dig rätt!

blogg-niod-2-2000x1125px.jpg

Gillar du: The Ordinary ”Buffet + Copper Peptides 1%

…då kommer du att älska: NIOD Copper Amino Isolate Serum

Detta är NIODs stjärnprodukt som har vunnit flera priser. Skillnaden The Ordinarys kopparserum och NIODs serum är att NIODs innehåller en högre koncentration av koppar och på sätt sätt är effektivare. Serumet stimulerar hudens återhämtning och kollagenbildande som på så sätt även verkar anti-age. 

blogg-niod-3-2000x1125px (1).jpg

Gillar du: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

…då kommer du att älska: NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex

Hyaluronsyra är riktig törstsläckaren för torr hud genom att kunna dra till sig 1000 gånger dess vikt i vatten. Men storleken på molekylen är avgörande för hur långt ner i huden som den når. Med finare texturer och fler storlekar på molekylerna så kan NIODs serum tränga längre ner i huden samt återfukta på fler plan än vad The Ordinarys serum kan. 

blogg-niod-4-2000x1125px.jpg

Gillar du: The Ordinary Natural Moisturizing Factor + HA

…då kommer du att älska: NIOD Hydration Vaccine

Fukt är viktigt för en välmående hy. Och vill du få ut det där lilla extra av din fuktkräm då är NIODs Huydration Vaccin en riktig keeper. Samtidigt som den tillför massor av fukt så lägger sig som en film på huden och hindrar att du även tappar fukt. Dessutom så ger den lite av en primer-effekt och det tackar man inte nej till. 

blogg-niod-5-2000x1125px.jpg

Gillar du: The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG

…då kommer du att älska: NIOD Fractionated Eye-Contour Concentrate

Är du endast ute efter att reducera svullnader och mörka ringar så är The Ordinarys ögonserum perfekt. Men vill du även jobba på fina linjer och rynkor? Ja, då ska du spana in NIODs ögonserum istället som ger en fullständig behandling runt det känsliga ögonområdet och reducerar svullnader, mörka ringar samt har fin effekt på fina linjer och rynkor.

blogg-niod-6-2000x1125px.jpg

Gillar du: The Ordinary ”Blodmask” AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

…då kommer du att älska: NIOD Non-Acid Acid Precursor

Syror i alla ära, men det är inte alla hudtyper som gillar eller klarar av syror. Då är Non Acid Precutsor ett fantastiskt alternativ. Istället för att använda AHA, BHA eller retinoder så innehåller den probiotika som precis som syror har en peelande effekt men som är skonsammare mot huden och vid regelbunden användning även ger mer hållbara resultat. Perfekt även för dig som vill ta det lite lugnt med syror i sommar.

blogg-niod-7-2000x1125px.jpg

Gillar du: The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

…då kommer du att älska: NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network

C-vitamin är en av hudvårdens riktiga poweringredienser, men också väldigt känsligt. Därför är det viktigt att produkten innehåller en stabil form av c-vitamin. NIODs serum innehåller den absolut säkraste formen av c-vitamin, vilket gör att du kan vara säker på att effekterna av c-vitaminet finns kvar. Serumet har dessutom en slät och fin textur, vilket är vanligt eftersom många produkter som innehåller c-vitamin lätt blir korniga. Så vill du ha ut så mycket som möjligt av din c-vitamin satsa på NIOD Ethylated L-Ascorbic Acid 30% Network.