Hitta lugnet med Rituals nyhet The Ritual of Jing

2020-03-15

Fly bort från vardagslivets stress med Rituals nya serie The Ritual of Jing som har inspirerats av den traditionella kinesiska filosofin Jing som representerar lugn, stillhet och frid. De exklusiva produkterna för kropp och hem främjar avkoppling och en god natts sömn. Serien innehåller eteriska oljor från bland annat lavendel, helig lotus, heligt trä och jujubär.

blog-rituals-ritual-jing.jpg

I en tid där vi ständigt stressar, förväntas att alltid vara uppkopplade och även mästare på multitasking så finns det även en önskan och längtan efter avkoppling och ett inre lugn. Det har Rituals tagit på vara på när de skapade den nya serien The Ritual of Jing. Serien är berikad med ingredienser som är kända för att lindra stress, skapa en lugn sinnesstämning och ge en känsla av frid och stillhet. Inspirationen till serien kommer från det kinesiska konceptet ”Jing”. Jing är ett sinnestillstånd som värderas högt i den kinesiska kulturen och som betyder lugn, stillhet och frid. För att komma dit förespråkas det att hitta lugnet genom att göra ingenting. När vi befinner oss där kommer allt vi gör komma naturligt och vi kan se allt tydligare och då också fatta klokare beslut. 

Med The Ritual of Jing kan du ta ett första steg mot att hitta detta totala lugn genom att stilla sinnet och hitta det inre lugnet. Serien är uppdelad i två kategorier — Relax och Sleep.

blogg-rituals-relax.jpg

The Ritual of Jing — Relax

Gör ditt hem till en stressfrizon med denna rogivande serie som är berikad med ingredienser som är kända för att lindra stress och hitta ett inre lugn. Den har en varm och blommig doft med eteriska oljor från helig lotus och jujubär. Helig lotus är en symbol för spirituell utveckling i Fjärran Östern och är känd för sina lugnande egenskaper. Jujubärets frön används inom traditionell kinesisk medicin för att minska stress och främja ett lugnt sinne.

Blog-Rituals-sleep.jpg

The Ritual of Jing — Sleep

Dagen är slut och det är dags att komma ner i varv för en god natts sömn. Denna varma, rogivande serie hjälper dig att hitta en stillsam rutin som får dig att koppla av på djupet och som gör dig redo för sängen. Serien innehåller eteriska oljor från bland annat lavendel som främjar god sömnkvalitét och heligt sadelträ som är känd för att rensa och fokusera sinnet inför meditation.

Upptäck Rituals övriga ritualer:

The ritual of Sakura — Serien hyllar körsbärsblommans flyktiga skönhet och uppmanar till ta tillvara på varje sekund och att se varje dag som en ny början. Den har en ljuvlig doft av rismjölk och körsbärsblom.

The Ritual of Ayurveda — En balanserad livsstil är principen bakom Ayurveda. Denna uråldriga visdom från Indien hjälper dig förbättra ditt välmående genom att rena och vårda din energi. The Ritual of Ayurveda stödjer denna filosofi och innehåller indisk ros och Himalaya-honung som skapar balans.

The Ritual of Hammam —Hammam är är en av världens äldsta traditioner och är en renande ritual för kropp och själ. Upplev det i ditt eget hem med denna perfekta rengöring med rosmarin och eukalyptus som ger dig energi hela dagen.

The Ritual of Samurai — Med inspiration från de forna japanska krigarnas groomingtraditioner hjälper serien dig att både känna dig och se bra ut. Serien är utformad för män med fokus på groomingprodukter.

The Ritual of Happy Buddha — Den skrattande Buddhan är en berömd munk i det forna Kina som spred glädje omkring sig var han än gick. Denna serie består av upplyftande produkter som likt den skrattande Buddhan firar positivitet. Berikad med söt apelsin och humörhöjande cederträ ger den dig en dos lycka i ditt liv.

The Ritual of Karma — Enligt den hinduistiska tron ger ett liv levt med goda intentioner en god karma. The Ritual of Karma hjälper dig att omfamna den positiva känslan och produkterna förbättrar omedelbart ditt humör och hjälper dig att utstråla positiva vibbar med helig lotus och ekologiskt vitt te.