Knepet som ger dig ögonfransarna du drömmer om

2020-06-22

Glöm lösögonfransar och fransförlängningar. Det finns faktiskt andra och smidigare sätt att få de där långa täta fransarna du drömmer om — och som dessutom håller längre! Lösningen stavas Xlash och denna magiska produkt ger dig riktiga pangfransar!

blogg-xlash-eyelashes-2-2000x1125px.jpg

Att vakna med långa fylliga fransar låter som en dröm för många. Men det är faktiskt helt möjligt att vakna naturligt snygg med de där perfekta fransarna. Allt du behöver är ett ögonfransserum. Xlash är vårt absolut populäraste ögonfransserum och som ger dig dina drömfransar. Det är dessutom ett billigare alternativ till dyra fransförlängningar och enklare att använda än krångliga lösögonfransar. Du inkluderar serumet enkelt i din hudvårdsrutin och låter produkten att utföra sin magi medan du sover din skönhetssömn. 

Hur fungerar det?

Ett ögonfranssserum påverkar växtcykeln genom att förlänga tillväxtcykeln, samt att stimulera hårsäckarna vilket gör att ögonfransarna blir längre, tjockare och mörkare. Dessutom skämmer du bort fransarna med med en vårdande behandling eftersom serumet innehåller aktiva ingredienser som både vårdar och återfuktar fransarna.

blogg-xlash-eyelashes-3-2000x1125px.jpg

När ser jag resultat?

Hur lång tid det tar innan du ser resultat beror lite på var i tillväxtfasen du befinner dig när du börjar kuren, men det brukar ta mellan 4-6 veckor. Och resultatet är väl värt att vänta på. Dina ögonfransar kommer att bli längre och tätare och rama in ditt ansikte på ett vackert sätt. Dessutom innehåller fransserumet ingredienser som gör dina fransar mörkare, vilket kommer att förstärka dina fransars dramatiska effekt. Du kommer att känna att du knappt behöver mascara! Men bara för att du fått dina fantastiska resultat betyder inte att du kan lägga serumet på hyllan. För vill du behålla dina fransar (ja, det vill du) så gäller det att underhålla med ditt Xlash två gånger i veckan så kommer dina fransar hålla sig långa och fina. Och det tar ju bara några sekunder att applicera!

blogg-xlash-eyelashes-1-2000x1125px.jpg

Vad innehåller Xlash ögonfransssrum?

Xlash ögonfransserum innehåller enbart naturliga ingredienser. Produkten består av vitaminer, mineraler och protein som bidrar till att fransarna växer sig längre och tätare. Myrtisol pentapeptide-17, högmolykulär hyaluronsyra och biotin är några av Xlash huvudingredienser.

Så använder du Xlash ögonfransserum:

1. Rengör

Serumet ska appliceras på kvällen ungefär en timme innan läggdags. Så rengör ansikte och ögonpartiet ordentligt. 

2. Applicera

Applicera serumet som en eyeliner längs det övre fransade. Var försiktig så att det inte hamnar i ögat.

3. Vänta på resultatet

Ha lite is i magen, det tar mellan 4-6 veckor innan du ser resultatet. Så ge inte upp!

blogg-xlash-eyelashes-4-2000x1125px.jpg

Shoppa Xlash ögonfransserum:

Xlash Eyelash Serum 3 ml

Xlash Pro Eyelash Serum 6 ml

Psst… förutom ögonfransserum har Xlash massor av andra spännande produkter som till exempel mascara och flera fantastiska ögonbrynsprodukter. Spana in hela Xlash utbud här!