Matcha parfym med din kärlek

2020-02-05

Alla hjärtans dag och årets mest romantiska och kärleksfulla dag står inför dörren. Och vad passar inte då bättre än att matcha doft med din älskling? Här är några härliga doftduos som är som gjorda för att bäras tillsammans.

scanco-valentines-gucci-love-blog.jpgGucci  Guilty Love Edition 

Lagom till Alla hjärtans dag så släpper Gucci sin senaste parfymnyhet i Gucci Guilty-serien med det passande namnet Love. Love Edition är en lättare version av originalet Gucci Guilty och är en riktigt romantisk doftduo  

Den ljuvligt orientaliska damdoften med blommiga inslag möter herrdoftens kryddiga noter och fruktiga inslag och tillsammans smälter de samman precis som ett älskande par.

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme

scanco-valentines-boss-the-scent-blog.jpg

HUGO BOSS The Scent

Om man skulle kunna fånga doften av kärlek så skulle den lukta som denna parfym. The Scent har varit en storsäljare ända sedan den släpptes och är numera en klassiker att hålla lika hårt i som din stora kärlek. Denna förföriska doftduo har inslag av saftiga frukter, osmanthus och sensuell kakao. I serien finns fyra dofter för honom och henne så att ni kan hitta er perfekta match!

Boss The Scent For Her EdP

Boss The Scent EdT

scanco-valentines-versace-dylan-blue-blog.jpg

Dylan Blue Versace

Även om du inte är på en romantisk get away i Italien med din kärlek så kan du drömma dig dit med den här parfymen. Denna lyxiga doftduo som kommer i vackra mörkblå flakonger som för tankarna till ljuvliga dagar vid medelhavet och en semester som aldrig tar slut. Damdoftens fruktiga och friska noter är lika inbjudande och behagliga som flakongens kurvor och kompletteras perfekt med herrdoftens förföriska träiga och varma noter med uppfriskande marina inslag. En lätt och frisk duo som passar lika bra på dagen som kvällen.

Versace Dylan Blue Pour Femme Parfum

Versace Pour Homme Dylan Blue EdT

scanco-valentines-main-nlbu.jpg