De 11 mest populära produkterna 2020

2020-12-30

När året börjar lida mot sitt slut så har vi en tradition som vi såklart inte ska bryta. Vi listar här årets bästsäljare på Eleven under 2020. Har du missat någon i skönhetsdjungeln? Se vilka som platsade bland de 11 mest populära och läs mer om dem!

blog_bestsellers-2020_all-products_2000x1125.jpg

Vilket år vi haft - på gott och ont! För oss på Eleven har det varit ett fantastiskt år. Flertalet har hittat till oss under 2020, och vi ser att en tidigare väldigt liten målgrupp 65+ har ökat kraftigt, vilket är jättekul! Allt fler verkar lägga tid på sin skönhetsrutin och ta hand om hud och hår där hemma. Det är även många som testar på nya sminkningar när vi fått mer fritid över. Nedan listar vi vilka produkter som platsade bland de 11 mest populära på eleven under 2020!

Här hittar du alla våra bästsäljande produkter 2020
 

1. Xlash Eyelash Serum

Xlash - varumärket med en produkt som tagit alla med storm. Vi talar förstås om detta revolutionerade eyelash serum. Serumet som gör att du får naturligt långa fransar utan mascara. Så ingen är nog förvånad att hitta denna som den mest sålda produkten hos oss under 2020. Har du testat? Läs gärna recensionerna om du inte är övertygad.
 

2. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Ytterligare en storslagen favorit hos alla som testat The Ordinarys Niacinamide 10% + Zinc 1%. Produkten verkar effektivt på blemmor och tilltäpptheter i huden, samtidigt som den balanserar talgproduktionen. Det är en produkt som ger synbara resultat och den är väldigt plånboksvänlig. The Ordinary har verkligen lyckats!


3. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Ännu en The Ordinary produkt hittar vi som tredje mest sålda på eleven. Denna exfolierande mask är för den som inte har mycket tid att lägga då den har en kort verkningstid på bara 10 minuter. Masken arbetar på djupet av ansiktets hud och du får också en ökad lyster på köpet. En kontinuerlig användning av masken ska förbättra både ojämn hudstruktur och reducerar fina linjer. Succé!


4. Xlash Pro

Ytterligare en Xlash produkt hittar vi på plats fyra. Det är samma eyelash serum som på plats ett, men en pro variant. Denna ger dig också längre fransar på bara 30 dagar. Du lägger på serumet en gång om dagen och kan absolut använda smink därefter. Produkten verkar som den ska ändå. De naturliga ingredienserna tillför viktiga ämnen som får dina fransar att växa och må bra.
 

5. Rituals The Ritual Of Sakura Hand Wash

Under året har många befunnit sig hemma mycket mer än tidigare. Och kanske är det därför trenden med hemmaspa vuxit sig större? Oavsett har denna handtvål från Rituals sålt som smör. En handtvål med riktigt spakänsla som verkar återfuktande för din hud. Den doftar också ljuvligt i ditt badrum! 


6. RefectoCil Eyebrow Color

Bryn, bryn och åter bryn! Allt inom makeup handlar mer och mer om att få de perfekta brynen som ramar in ditt ansikte på ett snyggt vis. Därför är vi inte förvånade att hitta Refectoicils Eyebrow Color i årets topplista. Med denna ögonbrynsfärg färgar du enkelt brynen själv, som också håller i upp till 6 veckor - hur bra? Den kommer i flera färger från ljust till mörkt, välj efter tycke och smak.


7. FIBERWIG Volume Lash Captivating Volume Mascara
En volym mascara - ett måste för nästan alla att ha i sitt badrumsskåp! Denna mascara från Fiberwig gör att du får fransar som att du gjort en ögonfransförlängning. Kanske därför den har varit så populär hos oss under året? Den ultimata borsten i mascaran vårdar varje frans och ger en snygg finish.


8. Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel
I samma serie som handtvålen på plats 5 kommer denna duschkräm från Rituals. När duschgelen möter vattnet förvandlas den till ett skum som vårdar din kropp på ett behagligt och stärkande sätt. Ännu en stjärna som många vill ha i sitt spa kit där hemma.


9. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Det är verkligen The Ordinarys år 2020! Här kommer ännu en produkt på topplistan av mest köpta, men denna gång en Hyaluronsyra. Riktigt återfuktande på djupet! En produkt som både är vegansk och passar för alla hudtyper. Något som alltså alla kan klicka hem till bästa priset på marknaden.


10. Rituals The Ritual Of Sakura Hair & Body Mist
Det verkar som Rituals är i tät kamp med The Ordinary om mest populära varumärket på eleven under 2020. Här hittar vi ytterligare en produkt, en hår- och kroppsspray,  i samma serie “The Rituals of sakura” från Rituals. En riktigt blommande doft som smälter bra in både på huden och i håret. Vi älskar ju 2-in-1 produkter!
 

11. Olaplex No 3 Hair Perfector
Denna favorit som är för alla som vill ha starkare och friskare känsla i sitt hår håller sig kvar på topplistan även i år. Även om den bytt plats från första till elfte så är den fortfarande ett måste hos många! En produkt som enkelt används där hemma och håret får en len och glansfull känsla.